Om oss

Steamwell & Co

Vi har mycket stor erfarenhet av försäljning, telemarketing och mötesbokning, inom B2B och B2C. Den erfarenheten har vi framförallt ifrån Sverige och svenska förhållanden, men även med erfarenhet från många europeiska länder och deras speciella förutsättningar. Målet har alltid varit att ge 100 % + det lilla extra, att se till att kund får lite mer än förväntat. Att leverera resultat över förväntan, att hålla en hög moral och och att vara en trygg partner för olika samarbeten. Det är vad Steamwell & Co står för!

När du går igång med ett samarbete med oss så ska du känna full trygghet i att vi följer alla lagar o regler både skrivna och oskrivna. Vi är ett seriöst företag som alltid sätter kund i centrum och som gör vårt yttersta för optimala resultat.

Vi arbetar med modern teknik och med möjlighet för våra medarbetare att arbeta på valfri plats i landet. Detta gör oss oerhört flexibla och vi kan i många fall ha lokal närhet mellan uppdragsgivare och den som utför uppdraget.

Fyll i formuläret nedan för kontakt och låt oss ta ett förutsättningslöst möte för att se hur vårt samarbete skulle kunna se ut.

Kontakta oss! Fyll i vårt kontaktformulär. Vi återkommer snarast.