Mötesbokning

Mötesbokning som extra resurs till dig.

– Mötesbokare hos oss är experter på mötesbokning.

Mötesbokning är det som tar mest tid av dagliga uppgifter och det man lättast prioriterar ner. Det gör att man med jämna mellanrum får panik, eftersom man saknar möten, och därmed säljmöjligheter. Att fokusera på egen mötesbokning kan i många fall vara tungt och känns som att man borde lägga sin arbetstid på annat. Detta gäller ju inte bara möten med egna kunder, utan framförallt alla kalla samtal till nya, potentiella kunder. Därför är det kanske inte den bästa strategin att låta säljare boka sina egna möten. Modern forskning visar med all tydlighet att försäljningen ökar markant när man får ägna sig åt det man är bäst på, att sälja.Vi är specialister på att boka kvalitativa möten där vi garanterar att det verkligen blir ett möte.  Om du som kund beställt 25 möten så levererar vi 25 möten. Vi startar inga projekt utan att först ha haft en grundlig workshop för att lära oss ert företags uspar och varför man ska vilja ha ett möte med en representant från ert företag. Workshoppen sker hos er för att vi också ska få lite känsla av hur det är på er hemmaplan. Vid projektstart:

 • Grundlig genomgång av företaget, företagets usp:ar samt mål för projektet
 • Vilka geografiska områden är aktuella att besöka, fysiska möten eller webbmöten
 • Vi tar fram ett manus som stäms av med er innan start
 • Vi bestämmer gemensamt hur ofta rapportering sker
 • Vi enas om vad som sker med återkomster, adressmaterial samt bokningar och eventuella avbokningar
 • Vi bekräftar alltid med både uppdragsgivaren, och den besöket ska ske hos, med en skriftlig bekräftelse.
 • Vi föreslår att uppdragsgivaren sedan skickar en kalenderinbjudan personligen för att direkt skapa kontakt.
 • …en mängd andra små detaljer går vi också igenom.

Vi är specialister på att, tillsammans med dig som kund, ta fram rätt adressunderlag till varje projekt, och då vi arbetar i ett modernt, webbaserat system (S2) så har vi alla förutsättningar för att på ett professionellt sätt:

 • Mäta resultat
 • Hålla ordning på adressregistret med dess utfall
 • Skapa bokningsunderlag för bägge parter
 • Rapportera

 

“Vi har anlitat Steamwell för bokning av kundbesök. Utfallet har varit till mycket stor belåtenhet. Det går snabbt och enkelt att få kontakt med Steamwell. Om vi vill göra förändringar i upplägget så har det alltid gått bra. 36% av alla företag som kontaktades av Steamwell lyckades de boka in ett besök hos. Vilket får anses som mycket bra. Vi kan varmt rekommendera Steamwell till andra företag med liknande behov.”
Kenneth Vidmark

Platschef, Wikan Personal, Skellefteå

” Jag har samarbetat med Steamwell & Co under hela året där dom har bokat våra möten hos potentiellt nya kunder.
Vi har ett mycket bra samarbete och deras leveranser av bokade möten har mer än väl uppfyllt mina förväntningar. Självklart har det även genererat affärer så jag är fullt nöjd, och rekommenderar mer än gärna Steamwell & Co.”

Kevin Brandt

Regionchef, KFX HR-Partner

Kontakta oss! Fyll i vårt kontaktformulär. Vi återkommer snarast.